Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frid över ditt minne, somnade in 26/3 2015


Poet Tomas Tranströmer

Nu har du lämnat jorden
dina dikter finns dock kvar
du skrev otroligt många
en ödmjuk man du var
du stod upp för fria ordet
du vågade skriva förbi
dina dikter fortsätter leva
nu är du fullständigt fri




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-28 10:12



Bookmark and Share


  Ann-Christin Ambadiang
Underbart skrivit
smärta och saknad
Du skriver rakt innefrån
ditt hjärta <3
2015-04-01

  aol
Ja när havet sjunker strålar strålar Tranströmer som en ohotad solpoet på diktarhimlen,
2015-03-28

  louisegirl
Så vacker hyllning
2015-03-28

  Bibbi VIP
Fin och sann hyllning!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP