Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva

Då jag återvände från min resa
grät hon otröstligt
änkan som skulle vaktat
något värdefullt åt mig

grät otröstligt och ordlöst
över den outtalade förlusten
och allt det som var ouppklarat

Systern
höll ansiktet öppet
log, berättade sagor
med armarna utsträckta
motade hon bort verkligheten

så som jag handlat för henne
i barndomen

under mig var avgrunden

i min kropp
i min själ

Om jag frågade dem
vad som gått förlorat
fann risken
att jag inte överlevde svaret




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-28 15:27



Bookmark and Share


  Nanna X
jag är imponerad. mystiskt och välkomponerat. vem har gjort bilden?
2015-03-28

  Federico Romano VIP
Jag gllar den..
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP