Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

Gula Fjädrar

Äggande
Kittlande

i Björkriset




Bunden vers (Haiku) av solglimt
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-04-13 18:14



Bookmark and Share


  sol
UNDERBART!!!!
*skrattar*
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt