Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

har alla människor, utom de mest

skyddslösa, de värnlösa

i moderlivet,


framhåller alla våra

politiska ledare


och även de flesta av Guds Ords

tjänare, i vart fall säger de

ingenting.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-28 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld