Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledaregenskap

En partiledare

får inte vara ond

Empatiledare

är vad man

bör vara




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-28 21:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Väl förmedlat på få rader.
2015-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Väl talat, skarpsinnigt kort hållet samt med väl avvägt mått av humor berikad
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP