Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

ord sagda
men så tysta
som mellan raderna gömda
viskande honung
lenar min oroliga själ

här inne vet jag
men hjärtat blundar
lyssnar inte in tvivlen
som med minsta syre
växer sig större i det mörka blå

låter längtan flyga
den landar där du bor
trotsar alla svarta moln
när den stiger mot himlen
och sjunger ditt namn

väntar in dig
orden som fyller tomrummen
ett balsam för hjärtat
smeker mig inombords
och helar det som varit trasigt














Fri vers av Ullagulla
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-14 12:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ord som du skriver med innerlig känsla
2016-11-02

    ej medlem längre
Att kunna betrakta vad som sker inombords och klä detta i ord så här... kan bara en riktigt bra poet!
2016-10-15

  ~Leonardo~
du sätter ord på tankar som vandrar.
Hittar lindring och tröst tillslut.
Lite dystert men ger en skön klang av harmoni ändå. Gillar det.
2016-10-14

  Quasimodo
Härligt här med de viskande orden som fyller tomrummen och helar, ger framtidshopp!
2016-10-14

  Zandor
fint...
2016-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Om texter går att säga saker som 'det finns de som tittar och det som tittas på, samtidigt som de åtminstone skänker tankar åt den som skapat'. Och det är ju ändå tanken som räknas...
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla