Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting Finns Inte 1

Det invanda är det nya.
Att se bortom
det som inte är
kallas klarsyn.
Ingenting är nytt!
Allt är nytt!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-29 05:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Människan är vetgirig och uppfinningsrik, har till och med tagit till sig och gett substans åt ingenting.
2018-04-23

  Jimmy B Bergquist
Ah klockrent!
2015-06-01

  Gunnar Hilén VIP
gillar stort "de logiska kontrasterna"
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP