Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan fånga solen?


Om jag så hade tusen händer

skulle jag inte kunna fånga

en enda liten solstråle.


Med seende ögon och känslig hud

äger jag solen.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-29 10:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fin Visdoms Dikt!!
:)
2015-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, njuta av den kan man göra i alla fall...skön dikt...
2015-03-31

  anits VIP
En mycket bra tanke gillas!
2015-03-29

    ej medlem längre
Helt rätt,kul att se dig på banan igen.
2015-03-29

  Nanna X
fin dikt med en intressant paradox, ett ägande man inte kan styra själv, för solen väljer ju själv när den vill visa sig...
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP