Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräcklig

När jag påminner mig själv
att jag är tillräcklig
precis som jag är
då vågar jag drömma
ta tag i mina drömmar
och bli oslagbar




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-29 14:17



Bookmark and Share


  HelenaOd
Du är mer än tillräcklig och som du skriver, när du inser det så kan du släppa dig själv fri och ta över världen om du vill. Eller bara njuta av friheten:)
Tack för texten!
2015-10-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är inte bara tillräcklig, du är även fullkomlig, samt därigenom oslagbar

må dina drömmar leva livet, må du leva med dem, nåendes dem.
2015-04-06

  i af apa
så är
det!
2015-03-29

  Magdalena Eriksson VIP
Jättebra skrivet!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment