Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYND

är att inte ta emot syndfriheten

som JESUS, Själv syndfri,

vann för ALLA

människors

räkning


på Golgata kors!


Där gav Han Sitt liv, Sitt blod,

för ALLA!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-29 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld