Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nils Ferlins Nya Skjorta 3 Barn



Prydnad

Ett barn stod så smutsigt i gruset
och tittade häpet mot ljuset
med fingret i mun.
Djup är sorgens brunn.

Nu är han en tok
med namnet i harlekinernas bok
och skördar för narrens krumbukter
de bittraste, bittraste frukter.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-30 10:52



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker om både rim innehåll !
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP