Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar



En ensam själ bland fladdrande lågor
En tröst utan svar
Lyssnar men ställer inga frågor
på de tankar jag har

Vem kan ge trösten
när ensamheten styr?
Vem lyssnar till rösten
som i huvudet yr?





Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 357 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-30 14:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra frågeställning i stark känsla!
2015-04-14

  Marianne Räf
Bra! Känner igen, så väl!
2015-03-30

    ej medlem längre
Gillar denna starka och väl förmedlade text!
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz