Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid dagboksbladet

handen slocknar över pennan
men livet ristar in sina avtryck ändå

du står och fläktar luft
så att jag inte faller samman av trycket
när dina ord klär av oss sammanhangen

det finns ett utlopp men något saknas
de tankar vi ägde livet tillsammans med

jag står i resterna och trampar vatten
bland mina löften som inte dött




Fri vers av Cadena
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-31 19:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ bra och starkt! Full av känsla!
2015-04-01

  KYREUS of Sweden
Starkt själv-
utlämnande
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena