Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt. Om att upptäcka.


Att öppna järndörren

Varelsen har hårda kurranden och mjuka ögon
Står på det stirrande luftslottet
Varig klocka med flytande gnissel tar vågornas sötma till murbruk
Händer visar ömt betongöns toner
Ett ljudlöst vrål
Skörden slängs i milsvid tunna
Hårda skottet från marken
Solen kyler det




Fri vers (Fri form) av Liten bybo
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-30 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten bybo