Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet sätter oss på prov och mitt citat lyder så här:


Fördel att kompromissa

Ge relationen en lyster genom att kompromissa eftersom den forslar bort alla bekymmer samt missförstånd.




Övriga genrer (Aforism) av ali2015
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-31 09:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det handlar inte bara om rätt eller fel.
En kompromiss kan vara den gyllene medelvägen.
2015-03-31

  bohemen VIP
Ja du, vi måste alla kompromissa i allt samliv.
Vi får väl tycka att det är spännande att vara människor!?

Bohemen ( svara mig gärna...)
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015