Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det inte vore för

tyngden av ett streck som rispade rakt igenom viktlöst språk
så skoningslöst och bombastiskt att mina väggar for itu
trots försöken att vända ut och in på händer
att skriva en endaste rad
en endaste önskan om råd
om vad sjutton jag skulle ta mig till
med just denna
krossade fasaden

och vad jag skulle dö för
eller inte dö för
egentligen








Fri vers av Hestia VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP