Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Du möter mig.

Jag möter dig.

 

Jag möter dig.

Du möter mig.

 

Tiden mellan oss ljuder!

 

Du och Jag kolliderar och blir ett

Vi i en sinnlig sammanstötning.

 

Vi mötes!

 

Vi skapade oss ett ögonblick

Tillsammans.

 

Ett kort. Ett långt.

Det gör det samma!

 

Du och Jag

blev ett Vi.

 

Med tiden...

 

Med tiden Vi förklingar.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren