Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågar mig Vem är Jag?

Att beskriva sig själv är nästintill omöjligt.

 

Jag kan beskriva mig idag som lika god som jordgubbsglass.

Men imorgon har jag en blåbärssmak du är allergisk mot!

 

Så vem är jag?

 

Förvirring!!! ;)

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren