Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtonvåningsgudar

Doften av regn
av asfalt i april
Du kommer bärande
på kolsvart
Hjärtat i en kapsel

Femtonvåningsgudar
tvåhundra skarpa
kritiker
Och du hamrar
på ett trasigt piano

Inte konstigt
att natten är din
boning




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-01 11:09



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag gillar särskilt det första stycket men kan inte riktigt avgöra hur styckena hänger ihop kanske gör de inte det alls
2015-04-01

  KYREUS of Sweden
Magical Mystery Tour
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP