Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden

 

När döden knackar på dörren

är det bara att gilla läget och öppna.




Fri vers av Peter Romance
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-03 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance