Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi satt vid blå bord

Säg om något saknar dig
Tala om för mig när natten inte ger dig ro
Vi fryser tillsammans på väg mot en buss som redan försvunnit,
vi bär våra masker synliga
Vakna i evig paus stannar vi, oföränderliga
Säg om du tvivlar för det är så det blir nästa gång
Du kommer tvivla igen när du möter mig, när du slår dig ner vid mitt bord
och det blå vinddraget kommer tillbaka.
För det är så vackert.
Outhärdligt vackert när jag väntar med att andas mot din hud.




Fri vers (Fri form) av Dan Eriksson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-01 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Eriksson
Dan Eriksson