Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskskål & Häxbål - Limerick


En rar liten djävul från Blåkulla
med en häxa i natten ville smågulla
Men när klockan slog tolv
låg på festsalens golv
alla häxor i ring och var asfulla




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1369 gånger
Publicerad 2006-04-13 21:46



Bookmark and Share


  angel of tears
låter som om du varit med på ngt av min covens möten:) asg...
2007-02-14

    Cammo
haha, den var jätte kul
2007-02-08

  Nettan
Det låter som en riktig tjejfest det ;)
Dessutom är det inte bara kaffe i kitteln.....
2006-04-25

  Sun
*skratt* Vad glad jag blev, den här är verkligen hysteriskt rolig.
Skönt att se att någon skriver lite roliga också o inte bara dramatiska dikter hela tiden.

Keep up the good work
2006-04-23

  BlåhäXa
guuuud...den där festen missade jag!
2006-04-21

  Myself
ja det gäller att slå sig lös,mera action.
2006-04-17

    NoMi F
Jättebra skrivet ju
Så kan det bli också
i stället för Blåkulla
2006-04-16

  anneluca
Och tji fick han.....:-) Snyggt knåpat.
2006-04-15

  Janjohan
Sista raden blir bättre verstekniskt om du stryker 'as-'. Skitskön.
2006-04-15

  Markattan
Så illa det kan gå. Tack för denna roliga påskalimerick.
2006-04-14

    ej medlem längre
En galen påsk-limerick! :)
2006-04-14

  Sanningsägaren VIP
YES!
SÅ jävla bra! *S*
Tack!
2006-04-13

  Bodil Sandberg VIP
Precis:Jääääävligt bra hörredu!!!!
2006-04-13

  Cris
Djävligt bra herr klövfot...!
hi hi hi!!!
2006-04-13

  sistermoon
Ha, ha, ha! Ja, här ligger vi alla aspackade häxor och väntar ... på lite djävulskt gullegull ... :D
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP