Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apokalyptisk karnevalsyra i hänryckningens tid


Verklighetens kjolar

solarna skriker och ögona böjs

vägarna korsas och djävulens mormor

himlarna faller jag sträcker mig större

jag blöder jag sjunger jag simmar mig säl

i det stora bevarandet 

dansar verklighetens kjolar

till trummor och studsflyt

avståndet från här till nu

karusellstundens tomhet sprakande tivoliskymning

stjärnornas milda frösådda blinkljus

det stora närvarande har en lukt av tyngd

som en sorgsen fågel där möjligheten grenas




Fri vers av svernbygrabben
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-02 08:09



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Plus särskilt för de sista fyra raderna!
2015-04-03

    ej medlem längre
Bra som fan!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben