Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänker på TT


dikten är en magisk zebra

dikten är en magisk zebra

betande

under spretig björk i mars

 

i ett försök till ett närmande

skrev poeten sina blå besvär

tills de gjorde honom yr

 

hjulet som var dagen

var hastigheten och innehållet

utan att hålla andan

 

det var inte ord som reste sig

när avslutets bilder rullade

över den steniga slätten

 

sannolikheten i en droppe vatten

är som ett andetag i smyg

en tanke utan täckning




Fri vers av andrasidan
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan