Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mitt sätt

När saker får finnas på mitt sätt
När jag gör på mitt sätt
Då är det väldigt lätt
På mitt lilla galna sätt
Så är det så inspirerande lätt
Och väldigt kullätt




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla