Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om att komma ut som queer.


Tredelad kostym

Tredelad kostym
varken kvinna eller man
en välklädd queer




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-02 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten