Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvistad

du är mer som en ny leksak
än någonting annat
men när du säger
"det är nog bäst jag går"
stannar fan tiden och
bröstkorgen spricker och
miljontals ispartiklar sprids
genom mitt blodomlopp
så jag förlorar talförmågan
blir paralyserad, förstenad
och jag ligger helt stilla
med ryggen till
kan inte ens förmå mej
att säga godnatt

jag vill egentligen inte
vara med dej
förutom om
du lämnar mej




Fri vers av insertnamehere
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere