Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du skrattar vill jag kyssa dig

När du skrattar vill jag kyssa dig
när du kramar mig vill jag smeka ditt hår
när du saknar mig jublar mitt inre
när vi pratar strunt njuter jag av dig
om du bara visste hur det låg till
att mitt hjärta kvittrar i din närhet




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-02 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten