Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julstjärneätare


I mitt skinn ligger ni, ni som kallade
Oss julstjärneätare

Ni som strödde salt i såren och
Kastade bort plåstren

Ni som hindrade yttrandefriheten
Att få utlopp

Ni som bröt mot de levande, för
Att styra de paralyserande: döda

Ni som irrar likt dammet när Hesa
Fredrik ljuder

I mitt skinn, i mina porer
I mina minnen
I mina tankar
I mina drömmar
I mitt liv finns ni
Ni som avskydde det sanna
Och backade för orden

Ni som tror er vara viktiga
Klär er i blått och sträcker på sig
Men er gå inte att samleva med
Er går inte att andas med




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 278 gånger
Publicerad 2015-04-03 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk