Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ardnaxela




Du gav något falskt som inte ens
Helvetet klär. En falskhet du raserade
Mot ett inferno. Lågorna svedde i min
Kropp och du bara vände om.

Mellan de vita väggarna finns inget
Heligt. Lögnerna från era smutsiga
Munnar studsar likt haglet och skär
Likt bly.

Jag trodde det fanns något sant,
Men bedrogs när Ardnaxela bytte
Skal. Det vita blev svart och det
Klara dis.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-03 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk