Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finaste

underbara syster
så full av lyster

den vänligaste jag vet
utan att vara profet

ärlig och rak
klar på din sak

utan att förställa
låter du nuet gälla





Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-03 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen