Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Jag bär den
som ett par
osynliga hängslen
nära
intill kroppen
vågar inte
lösgöra mig
skaka mig fri
för vad händer
om jag släpper taget
förlorar jag dig
en gång till då?




Fri vers (Fri form) av Verita79
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79