Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Nära
en verklig känsla
så stark
vaknar lycklig
hans hand på min.




Fri vers (Fri form) av Verita79
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79