Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veta hut och veta bäst


renyu3apr15

Det gör ingenting
om du ej vet ditt bästa
Många andra vet




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP