Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradox


af or is mmm

Ingenting varar för evigt. Vill du vara för evigt?

Bli ett med ingenting!




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP