Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min egna gåta

Jag är född att vara dimman

Jag är född att vara det enda

Existens, fullvärdighet, sanning,

Struntsamma

Jag söker i dimman

Jag söker själ

Jag ser inte så klart

Men det spelar ingen roll

Jag är min egna gåta

Jag är mitt egna svar

När jag inte flyr från mig själv

När jag accepterar min otillräcklighet

Är jag närmare sanningen

Peace with myself

Peace with the world




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-04 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När man kan uttrycka den klarhet som du gör i denna otroligt fina text så har du kommit längre än de flesta kring svaret på den största av alla livets frågor.
2017-08-24

  Solstrale VIP
Otroligt snyggt skaldat! Tack!
2016-03-31

    ej medlem längre
Skulle vara : Ja..en personlig text av kvalitet!
:-)
2015-06-22

    ej medlem längre
Ja..en personlig tex
2015-06-22

  soligajag_1 VIP
Här måste jag bara skriva WOW!!
DENNA gillar jag mycket !
Du har satt ord och poesi i exaktamento!!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP