Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se det vackra


Världen färgar mina sinnen när ögon
betraktar beslutar att ej förakta

En outtalad fördom blir blind

Om rädslan bedrar mitt omdöme
vill jag aldrig någonsin döma

I syndafloden har vi alla badat
men hjärtan kan åter bli rena

Att spegla sig i försoning gör
alla själar vackra.


Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 506 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-04-04 10:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert och med stor ödmjukhet till försoning och helande!
2016-07-18

  Carl Mikael Fäldt
Visdomsvacker text!
2015-05-21

  Bibbi VIP
Underbar.
2015-04-10

    maija tuori

Så himla vackert skrivet !
2015-04-09

  bumerang
Detta var otroligt vackert
- och sant.
"Öppnade ögon Herre mig giv"
2015-04-09

    ej medlem längre
Jättefin skrivet..
2015-04-09

  Lars Hedlin
Jätte vackert :)
2015-04-07

  mare VIP
Fin!
2015-04-06

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs