Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskafton



Harar

samsas med fjäderfän

vid påskriset




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-04 11:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Påskig haiku. Samsas de inte i verkligheten också?
2015-04-04

  Gunwale VIP
Det hade varit förödande annars...
En snäll och trevlig påskhaiku.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva