Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk!

 

sol, snöar,

snöar inte, snöar, sol

- aprilväder




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 12:00



Bookmark and Share


  Deva
Glad Påsk själv i snösolen!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin