Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM GUD ANVÄNDER EN POTTA TILL HÖGTALARE

eller som vid ett tillfälle en åsna, kan man

inte göra sig av ens med den, utan

att Guds röst tystnar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger
Publicerad 2015-04-04 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld