Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Nippon Bridge - Celtic harp, Robertson >>


av tid

 

 

 

 

 

ögon
slutna

 

tiden
som var

ögonblicks
tid komma

 

 

 

däremellan
intet

 

 

blott ljuset
andas liv


och själens djup

 

 

 

 

en tid ska komma

 

försiktig
förväntan

  

 

 

ljuset

 

 

 

springer källan

fri

 

 

 

  

i nuets nakna ögons blick


tiden som fick

tiden som komma

 att färdas i

 

 

 

 

hem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-26 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det väller fint ur din källa...var ligger den, kanske heter den något å ligger i djupaste skogen!?
Jag söker min, men lever på hoppet att den skall välla me tiden,
2015-05-14

  Lars Hedlin
Sluter ögonen och mediterar...
2015-04-27

  Chawa VIP
I stillhet försjunken i djup meditation nå källans ljus i stunden... Rofylld läsning.
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight