Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(o)poesi

 

 

Bland osagda ord
lever jag

Halvfull, halvtom
Kvävda skratt
Osockrade tårar

Lever jag så
här och nu

På gränsen till
sans, balanserar
på en livlina

Finns du?
Finns jag?

Inblandad
Bortblandad
Bländad
Skändad

 




(Livets opoesi)

 

 





 

 

 




Dagbok av sistermoon
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-04-13 23:40



Bookmark and Share

  sistermoon
sistermoon