Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jackan


Jackan känns för tung
solen värmer
den första humlan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 1034 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2015-04-05 17:14



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vårsolen och allt vad den innebär finns i texten. Härligt.
2017-09-15

  lodjuret/seglare VIP
Lusten att vara kreativ, gör läsningen lätt och luftig. Lik ett moln, lik en doftande blomma, ett växande av särskilt slag. Som sagolikt, löftesrikt, tröstande.
2017-07-22

  Annie b'larsson VIP
Lysande.
2015-05-12

  Kozo
Ja, helgjuten.
2015-04-22

    ADI Nehlin
fint skaldat
2015-04-09

  © anakreon VIP
En ren njutning.
Calle
2015-04-09

  Tomas Söderlund
Ah!
2015-04-08

  P-E-H
Underbart! Väl fångat.
2015-04-07

  Deva
Vårtecken - humlan med sin vår och sommarskrud. Allt-i-ett-design;)
2015-04-06

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig association mellan jackan och
humlan. Båda lite klumpiga.
2015-04-06

  Nanna X
man kan ju ta en porös täckjacka
ack som ett fjun så lätt...
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP