Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Glänta på dörren

Det finns ett hål i livet
där längtan sipprar in

Där koltrastsången
ekar i smärta

Det finns en tystnad
bakom orden
där poesin kan blomma

Jag kan inreda
den platsen för oss

Göra den till utsiktsplats
för framtiden och visionerna

Vila tillsammans med dig
bland alla kuddarna

Titta ut genom fönstret
se landskapet passera förbi

Smaka på de nyplockade vindruvorna
och somna i din famn

Barnen är välkomna

Deras glädjeskrik
och upptäckarlusta
gör oss till barfotaindianer
på skattjakt

Och världen blir magisk

Det finns ett hål i livet
där längtan sipprar in

Jag vill att vi
skall flytta in dit

Tillsammans




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-05 21:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2016-10-04

  Bibbi VIP
Strålande bra formulerat.
2015-04-21

  Epione VIP
Den här liknar en av mina dikter. Så fin så :)
2015-04-15

  Kjell Åhsberg
Trösterikt och förhoppningsfullt. Bra ordat!
2015-04-09

    bittemi VIP
Fantastiskt fin!
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2015-04-06

  Magdalena Eriksson VIP
Rart !
ba å flytta då så ofta som dikten är i sin fulla blomning.
2015-04-06

  Sommarina VIP
Så väldigt fint du skriver
2015-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
Jag känner mycket för den här diktens sätt att trolla fram entusiasm och nyfikenhet och känsla av delaktighet!
- Bokmärke o applåd!
2015-04-05

  träsnidaren
Kärleksfulla poetiska rader.
Mycket vackert!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP