Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om....

Tänk om någon visste hur jag mår när jag är ute och går

tänk om någon mina tankar når när jag fäller en tår

tänk om någon kunde förstå att detta inte kan bestå

tänk om någon såg min själ skulle det då gå att må väl

tänk om jag en dag mår så bra att jag kan torka min tår

tänk om.......




Fri vers av Sjison
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison