Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingen

 

Någon de inte kände

anslöt till deras steg

visade vägar de inte sett förut

utsikter   viloplatser.

Nyfikna på den okände   

bjöd de honom med sig hem.

Han gick in genom en dörr

de inte kände till.

Häpna

välkomnade de honom till bords.

När hans händer delade brödet

- kände de igen honom.

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 435 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-06 16:55



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jätte fin!
2015-04-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-08

    ej medlem längre
Tycker mycket om hur du skriver - wow!

*applåd*
2015-04-08

    ej medlem längre
Ja, så är han!
2015-04-08

  Ljusletaren
Får mig att tänka på Jesus *bra ordat*
/kram
2015-04-08

    eva m h
Fin
Det var först då jag läste att han delade brödet som jag förstod vem han var.
2015-04-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
En hedersgäst!
Bra skrivet.
2015-04-06

    ej medlem längre
Tycker om din fina text. Mycket.
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling