Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den frivilligt olärde

eftersom hjärtat ojämnt slå
själen tar sig skada
frågetecken hopar sig,
ingen som kan svara

svaren söks i sanningen,
som tydligt presenteras
livets mening överallt
den vardagligt deklarerats




Fri vers av apelsinkiwi
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi