Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visdumsord


Lösningen på skolans alla problem

- Nu gäller det att ta tag i helhetsbiten och odla sin kaoshanteringskompetens, manade den flintskallige rektorn vid det extrainsatta personalmötet, för Kvalitetssäkringsgruppen är i antågande. Senare i år kommer Skolinspektionen så nu gäller det att lyfta sig i håret och ta sig i kragen rejält! Skolan stod alldeles nyss inför den pedagogiska ruinens brant men nu ska vi alla ta ett rejält steg framåt! Mot framtidens land på luftmadrasser! Vind i seglen, kamrater!




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP