Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig känsla....

Märklig känsla att titta på solen
och se mörker

märklig känsla se bladen vara stilla
när man själv kämpar i motvind

märklig känsla att se blommor slå ut
när man själv sakta vissnar bort

märklig känsla att mötas av fågelkvitter
när man själv gått i ide

märklig känsla att uppleva årets bästa tid
mitt i min egen strid

märklig känsla att behöva kämpa när
man bara vill vara gla utan att tänka

märklig känsla att inte kunna ta klivet
så jag åter kan njuta av livet




Fri vers av Sjison
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-07 06:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison