Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nils Ferlins Nya Skjorta 5 Axelryckning



Prydnad

I dödsdalens ylande jämmer
där liemannen ensam bestämmer
var skorna kniper och klämmer
tar jag ett fotbad
och öppnar mitt notblad
och blåser trumpet.
Det är väl inget med det.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-07 10:09



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du får det likt käre Nisse
2015-04-25

  Margareta Wersäll
En fin Ferlindikt! Han skulle ha varit så nöjd - kanske till och med lite avundsjuk!
2015-04-15

  Marianne Räf
Roligt rimmat ! :D
2015-04-07

  louisegirl
Tycker mycket om, dina ord
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP